Cum cumpar?


            Folosind meniul din stanga, lista de producatori sau modulul nostru de cautare puteti alege produsele dorite. Pentru fiecare produs in parte aveti optiunea sa apasati butonul “Detalii” pentru mai multe detalii legate de produsele dorite. Pe acesta pagina mai sunt enumerate si variantele disponibile produselor respective, in functie de culori sau dimensiuni.

          Dupa ce ati gasit un produs care se potriveste cerintelor dumneavoastra si dupa ce ati ales  varianta dorita (culoarea sau dimensiunea) trebuie sa introduceti cantitatea dorita in campul corespunzator si apoi sa apasati butonul “Adauga in cos”. In acest moment pe ecran va aparea pagina “Cosul de cumparaturi” cu lista de produse pe care le-ati adaugat in cos, cantitatile aferente si pretul fiecarui produs in parte, precum si suma totala a produselor din cos.

          Daca doriti sa modificati cantitatea unui produs din cos, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa complectati campul respectiv cu cifra respectiva si sa apasati butonul “Actualizeaza cosul de cumparaturi”. De asemenea, daca doriti sa stergeti un produs din lista, trebuie sa bifati produsul respectiv din coloana “Sterge” si apoi sa apasati butonul “Actualizeaza cosul de cumparaturi”.
          In orice moment va puteti intoarce in pagina cu produse prin simplu click pe butonul “Continua”.

          Cosul dumneavoastra de cumparataturi se va salva automat daca aveti un cont realizat pe site-ul All4Baby.ro si sunteti loginat, inainte de a incepe adaugarea produselor in cos.

          Pentru a comanda produsele dorite trebuie sa dati click pe butonul “Comanda” si sa urmati pasii de la 1 la 5 pentru a putea finaliza comanda.