Politici de Confidentialitate

       Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate si securitate a datelor procesate de All4Baby.ro , in special a datelor cu caracter personal conform Regulamentului European 679/2016 (GDPR). Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi, All4Baby.ro , in calitate de operator, orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

       Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul). Informatiile oferite in momentul in care va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului All4Baby.ro cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promotionale in functie de comenziile deja efectuate si desigur la eliberarea documentelor fiscale sau de transport in urma vanzarii de produse sau servicii.

Ce date prelucram?

       S.C. Shopforall S.R.L., compania care detine site-ul All4Baby.ro, este singura detinatoare a informatiilor colectate pe acest site si singura care opereaza aceste date.

       Nu vom vinde, inchiria sau distribui informatiile nimanui. Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. De asemenea informatiile colectate servesc la intocmirea documentelor legale si obligatorii in raport cu institutiile statului. Informatiile minim obligatorii colectate includ: numele si prenumele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon si adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cardurile bancare nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru.

        Datele mentionate mai sus sunt transmise in scopul informarii dumneavoastra si a procesarii comenzilor companiilor de curierat, procesatorilor de plati, companiei de email marketing si companiilor de marketing afiliat, cu totii in calitate de procesatori, cu toate acestea avand contracte semnate si active prin care asiguram confidentialitatea si siguranta datelor dumneavoastra. De asemenea vom avea nevoie de informatiile referitoare la cont (adresa e-mail si parola), pentru ca dumneavoastra sa va puteti accesa ulterior contul creat.

Cui comunicam datele dumnevoastre personale?

        Datele dumneavoastra personale sunt folosite in comunicarea cu dumneavoastra in scop de informare si de marketing companiei de email marketing. Numele, adresa si telefonul dumneavoastra sunt transmise companiilor de curierat pentru livrarea produselor. In scopul informarii cat mai precise si in functie de interesul pe care il manifestati pe site-ul nostru informatii despre istoricul dumneavoastra de navigare sunt transmise catre companiile de marketing si marketing afiliat, iar in acest scop sunt plasate fisiere cookie personale.

Care sunt drepturile dumneavoastra si cum pot fi exercitate?

       Garantam respectarea drepturilor dumneavoastra si enumeram mai jos cele mai importante dintre acestea, fara a ne rezuma doar la acestea si exprimandu-ne deschiderea de a solutiona orice neajuns ce poate aduce atingere drepturilor dumneavoastra cu privire la datele personale:

Dreptul la informare – puteti solicita oricand informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale.

Dreptul de acces la date - orice solicitare in acest sens se poate face prin email la adresa contact [at] all4baby.ro.

Dreptul la rectificare – puteti cere in mod gratuit rectificarea datele personale considerate a fi gresite sau incomplete.

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteti cere oricand stergerea datelor personale, atat timp cat acestea nu sunt impuse de lege.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care considerati ca datele sunt gresite sau inexacte.

Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim.

Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi datele personale pe care ni le-ati furnizat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator sau procesator.

Dreptul de retragere a consimtamantului – un consimtamant acordat anterior poate fi oricand retras. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarile anterioare retragerii ramanand in continuare valabile.

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate - puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.

Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Dreptul de a va adresa justitiei.

Cum pot sa sterg datele mele personale?

       In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit prin intermediul site-ului All4Baby.ro. Daca nu doriti sa mai primiti anumite informatii, sau daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa: contact [at] all4baby.ro. Este posibil sa folositi si pagina de actualizare a contului dumneavoastra personal, care va permite sa va reactualizati informatia personala in orice moment si/sau sa ne cereti sa stergem informatia dumneavoastra din baza noastra de date. Acest lucru ne permite sa pastram date corecte si actualizate referitoare la dumneavoastra.