All4baby.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

1. Plata in sistem ramburs (plata la livrare)

         Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.


2. Plata online cu cardul

          Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile PayU, cel mai mare procesator de carduri din Romania, asigurand astfel un grad inalt de siguranta si confidentialitate a datelor dumneavoastra.

         

Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, daca au cod de securitate CVV2/CVC2.

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati PayU.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Securitate - Tranzactile se realizeaza intr-un mediu securizat utilizand tehnologii SSL(Secured Sockets Layer) de criptare pe 128 biti. Toate datele legate de cardurile bancare sunt introduse direct pe serverele organizatiilor VISA si MasterCard.

3. Plata prin transfer bancar (ordin de plata)

          Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata impreuna cu factura proforma. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.
          Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne contactezi sau sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata.          

          Datele necesare pentru efectuarea platii sunt:
          
Nume Societate: SC SHOPFORALL SRL
          Cont bancar IBAN: RO10BTRLRONCRT0P25172501, deschis la sucursala Banca Transilvania, Brasov
          BIC: BTRLRO22BVA, SWIFT: BTRLRO22
          Cod unic de inregistrare: RO25573755
          Nr. registrul comertului: J08/797/2009
          Adresa: Str Vulturului, nr 22, Brasov.